Mina samarbeten

logga-esstugan

Sveriges största mufflonfår är jag med och förvaltar på Esstugans Gård. 1a (223,8 poäng) + 2a (213,9 poäng) på Jägareförbundetslista över bedömda Mufflonfår kommer ifrån vårat vilthägn. Vi säljer mufflonfår som livdjur till andra godkända vilthägn samt medaljbaggar för jakt.

Jag agerar jaktguide men jag är också med och väljer ut vilka djur som vi säljer till andra vilthägn. Jakt har vi årligen mellan maj till juni. Livdjur säljs från början av november till december. Jakt på dovhjort helskovel i september.
För att läsa mer kan du besöka www.esstugan.se samt se vår instagram : mufflonfar 
Prislista för våra livdjur skickas ut på mejl. För priser mejlar du esstugans@gmail.com eller alexandrahellstrom@live.se
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

logo_brg_y

Jag är stolt ambassadör för Browning Europe sedan hösten år 2015. Jag använder mig utav en Browning X-bolt i kaliber 30.06 samt Browning Maral Composite Nordic i 30.06. Jag testar dessutom mängder utav kläder ifrån deras egna jaktkollektion. https://alexandrahellstrom.com/2015/12/10/browning-europe-outdoor/
Om du vill besöka deras hemsida så klickar du här – http://browning.eu/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

stalonlogga
Stalon AB (ljuddämpare)

Stalon jakt ljuddämpare är marknadsledande vad gäller vikt, prestanda och kvalitet samt med en minimal förlängning av pipan. Vår tillverkning genomsyras av precision, kvalitet och leveranssäkerhet. För att kunna garantera hög kvalitet och en produkt som håller måttet genomgår alla våra ljuddämpare grundliga tester innan de når dig som slutkund. Stalon Ljuddämpare distribueras över norden via ett brett nätverk av återförsäljare.

Fördelarna med att använda sig av ljuddämpare under jakt är många. Mynningsflamman elimineras, rekylen minskar betydligt (speciellt på större kalibrar) och ljudet tas ned till en mer behaglig nivå vilket är ett stort plus både för jägare och hund. Vi rekommenderar dock att man alltid använder sig av hörselskydd. Kombinationen av hörselskydd och ljuddämpare sänker ljudnivån till ett minimum.

Bakom produkterna står ett gäng härliga norrlänningar som är aktiva jägare och som har en konstant strävan att förbättra och utveckla produkterna. Med ett genuint kunnande och en toppmodern maskinpark vågar vi säga att vi producerar produkter i världsklass.”

Beskrivning av deras produkter taget ifrån deras hemsida – www.stalon.nu/

Jag har använt Stalons ljuddämpare sen jag började jaga med eget vapen.Jag har till mina Browning vapen. Jag använder mig av Stalon W110. Jag är otroligt nöjd med mina ljuddämpare!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

10308226_740971305953946_6473208424299490203_n

Se på jaktfilm när du vill och vart du vill! Då är Jaktflix rätt för dig! Du hyr jaktfilmer online och kan kolla via smartphone,surfplatta och dator. Lätt och smidigt samt ett riktigt stort utbud av jaktfilmer ifrån Mikael Tham,Red moose, Jaktbloggen samt Kristoffer Clausen.Sidan är skapad av Mikael Tham och Tobias Åberg år 2014.

www.jaktflix.se 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nordikpredator – allt för din lockjakt på vilt!

Svenskt varumärke som producerar lockpipor för olika vilt som älg,rådjur,räv mm.

Kolla gärna in deras hemsida – www.nordikpredator.se 

Tävling i samarbete med Nordikpredator var #Rävjakt14 som hölls vinter 2014.

nordikpredator

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rainsford Hunting – din jaktreseportal online

23365164_10155951817599656_235001725_n

Jag är med i Rainsford Hunting pro-team. Rainsford Hunting är en jaktreseportal där du via deras sida hittar över 560 jakterbjudande världen över. Som medlem på sidan, det är gratis, så kan du komma i direkt kontakt med jaktarrangörer. Du slipper mellanhänder som kostar extra pengar. Du kan chatta direkt med jaktarrangörer och få svar på alla dina frågor samt möta dina förväntningar enklare inför resan. Enkelt och smidigt samt prisvärt.

Här hittar du deras hemsida – https://www.rainsfordhunting.com/ 

alexlogos

norman

DSC_9090

Jag har varit på sikajakt november 2017 via Rainsford Hunting och deras arrangör IrishSafaris.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag letar ständigt efter nya spännande samarbetspartners till min blogg om du är intresserad av ett samarbete med mig så tveka inte på att höra av dig!

Kontakta mig på alexandrahellstrom@live.se eller på 070-453 98 39

Alexandra Hellström

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s