Ambassadör för Jaktia!

Sedan 10 december 2020 är jag ambassadör för Jaktia. Väldigt stolt och glad över detta samarbete. Jaktia ligger mig varmt om hjärtat , jag jobbar i Örebro butiken. Tacksam och taggad för ett vidare samarbete med Jaktia i Sverige. Följ mig gärna på Instagram – Born2hunt_alexandrahellstrom eller Facebook – Borntohunt- Alexandra Hellström.
Mer aktiv där än på min blogg. Hoppas att du fortsätter att följa min resa!

Sen så vill jag avsluta detta inlägg med:
Jag har avslutat mitt ambassadörskap för Browning Europe, Kiteoptics Hunting samt Winchester Europe. Otroligt tacksam för de fem år som jag hade förtroendet att vara ambassadör för dem. Lärorik tid med mycket fina minnen som besök i Belgien och ambassadör dagar i Polen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s