Skogsbocken, bockjakt när det är som mest spännande!

Återblick till en spännande lockjakt efter skogsbock år 2013!

Borntohunt - Alexandra Hellström

Skogsbocken är ett av mina bästa jaktminnen, jag skrev en artikel om detta jakttillfälle och deltog i Allt om Jakt & Vapens läsareberättelsetävling “troféjakten” år 2014.

Nu så väljer jag att dela den här på min blogg också, hoppas att det väcker en längtan efter årets bockjakt!

IMG_20140611_205313

wpid-2014-06-03-15-54-09

Skogsbocken

Inför Råbockspremiären år 2013 var jag taggad och förväntansfull inför jakten. Jag hade köpt ett nytt rådjurslock,clausen roedeer call samt kollat en hel del film med just ämnet lockjakt på råbock. Så när det äntligen var dags för 16 augusti så kände jag mig mer än redo och exalterad över att få bege mig ut med lockpipa och mitt nyinköpta lövcamoställ i högsta hugg. På premiärdagen så tänkte jag ge vår gamla buttolo en chans innan jag valde att prova det nya locket.På morgonen smög jag ut precis när solen började att klättra upp på himlen. En ljuv augustimorgon med dagg och inte alltför…

View original post 974 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s