Kudujakts reportage i Allt om Jakt & Vapen!

Denna månad har jag ett nytt jaktreportage ute i tidningen Allt om Jakt & Vapen nummer 6/7. Reportaget har fokus på min kudujakt ifrån Namibia. Där jag jagade och praktiserade via Jakt i Namibia under juli/augusti 2015 (www.jaktinamibia.se).

Mycket bilder och texten handlar framförallt efter min mycket spännande jakt efter “Afrikas Grå Spöke”. Reportaget är 5 sidor och det innehåller mängder av bilder ifrån min jakt. Där hittar du också spännande fakta om just kudu.

Jag vet inte om tidningen ännu har landat i butik. Som prenumerant har den redan landat i postlådan. Jag misstänker att den finns i butik from den 6/6 dvs måndag.

Om du inte prenumererar på tidningen så kan du skriva upp dig här- www.jaktovapen.com/ under fliken “Prenumerera”

Nedan är bild på tidningen samt ett foto på första uppslaget av reportaget!

Ps, om du är jakttjej och intresserad av jakt i Namibia, slå mig ett mejl på alexandrahellstrom@live.se eller skicka mig ett meddelande på Facebook för första kontakt. Planerar en jaktresa för enbart kvinnliga jägare i mars/april 2018!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s