FINALISTER i fototävlingen Svensk/Norsk Vinterjakt!

Stort tack till alla som har skickat in bidrag, 100 stycken blev det totalt! Otroligt många vackra och stämningsfulla bilder som verkligen speglar vinterjaktkänslan.

Nu har jag i samarbete med Jaktflix valt ut 15 stycken finalister i fototävlingen Svensk/Norsk Vinterjakt.

Så många fina bilder att vi nu vill ta hjälp av er följare att utse de tre vinnarna!

Vilken bild är din favorit? Varför? Kommentera gärna!

Gilla och dela den bild som du önskar att rösta på. Om du är med i final, dela din bild på Facebook för att samla gilla.

Finalisterna tävlar om följande ifrån www.jaktflix.se

1 a pris – 1 år gratis med tjänsten Jaktflix+ samt 5 valfria hyrfilmer ifrån Jaktflixs hyrfilmsutbud.
2 a – 1 år gratis med tjänsten Jaktflix
3 a – 1 år gratis med tjänsten Jaktflix

De tre bilder med flest gilla-markeringar på söndagen den 8/3 är vinnarna utav tävlingen.

Lycka till önskar Borntohunt- Alexandra Hellström samt Jaktflix!

För att rösta på bilderna måste du besöka min Facebook sida och gilla bilderna, sidan hittar du här – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.942560255762862.1073741841.640750239277200&type=3

Här nedan följer bilder ifrån finalisterna samt motiveringar till varför bilderna är i final!

annsofiejacobsson

Ann-Sofie Jakobsson

Motivering – Jaktglädje! Denna bild strålar utav den. Härligt att se och roligt när även små barn får följa med ut på jakt. Dessutom fint jakt resultat och barnet har en sån gulligt nyfiket uttryck!

Jens Kvernmo

Jens Kvernmo

Motivering – Toppfågel jakt när den är som bäst. Härlig vy och verkligen stämningsfullt. Fint att se det orörda vinterlandskapet i bakgrunden.

Joakim Guvelius

Joakim Guvelius

Motivering – Par som jagar tillsammans stannar tillsammans? Vad jag har hört är delad glädje den bästa och så tänker jag när jag ser denna bild som ger en fin vinterstämning. Kul när man tar med sin käraste ut på jakt, ett bra sätt att öppna ögonen för jakt för fler!

Joakim Isaksson

Joakim Isaksson

Motivering – Spännande bild. Vad har fångat hundens intresse? Många fina detaljer. Jag tycker om att se barn med ute på jakt. För jag tror barn som är med ifrån tidig ålder på jakt lättare blir ivriga jägare i framtiden.

Johanpersson

Johan Persson

Motivering – Varm kaffe värmer gott på jaktpasset! Vad är det som jagas? Jag drömmer mig bort på vinterjakt…

Kristian Laugen

Kristian Laugen

Motivering – Jägarens bästa vän är hans hund! Kontakten mellan hund och hundförare på den bild går inte att komma ifrån. Verkligen fångat ögonblicket. Otroligt vackert och denna bild säger mer än 1000 ord.

Mattias Eriksson

Mattias Eriksson

Motivering – Respektfull och värdig bild för viltet. Det ligger en tanke bakom denna bild och det gillar jag verkligen!

Mimi Bodin Sjögren

Mimi Bodin Sjögren

Motivering – Vinterjaktsäventyr som väntar? Denna bild ger en skön vinterstämning och det är en kvinnlig jägare som drömmer sig bort. Fina färger och man får en längtan ut i skogen.

Patrik Herberger

Patrik Herberger

Motivering – Som Patrik skrev till mig när han skicka denna bild så var detta en vy för lockpass efter räv. Sagolikt vackert! Så stämningsfullt och avundsjuk att man inte fick vara med där på lockpass. Fint pass som på ett snyggt sätt blev förevigat på bild!

Peter-Lorentz Johnsson

Peter-Lorentz Johnsson

Motivering – Unga och ivriga tjejer! Jägarinnor i framtiden hoppas jag allt. Jaktglädjen finns där och de fällda vilten visas i mina ögon upp värdigt. Bra att få med unga ut på jakt och det förtjänar en uppmuntran!

Sophie Terkelsen

Sophie Terkelsen

Motivering – Respekt för det fällda viltet. Fokuset ligger på viltet i denna bild. Blicken ifrån jägarinna är på dovhinden och en lätt beröring som visar respekt och vördnad. Det ligger tanke bakom fotot och viltet presenteras på ett vackert sätt. Snyggt jobbat!

Trond S. Nergaard

Trond S. Nergaard

Motivering – Jaktbild som berättar en story! Otroligt fångande bakgrund och omgivning. Fina detaljer och gillar att jakthunden lyfts fram. Speglar jakt på ett mycket bra sätt!

Viktor Hällman

Viktor Hällman

Motivering – Spänning på topp! Bilden har fint fokus och en genomgående jaktkänsla. Ingen actionbild men den ger rätt vinterjaktstämning. Hunden ger extra liv och rörelse till bilden.

Wille Lindberg

Wille Lindberg

Motivering – Den perfekta jaktdagen. Vackert djup i bilden och en härlig vinterjakt känsla som känns i hela kroppen. Stämningsfullt och en värdig finalist.

Wilma Blomqvist Jepsen

Wilma Blomqvist Jepsen

Motivering – Denna bild har en härlig jaktglädje och sen extra kul att se en ung kvinnlig jägare. Jaktens framtid och tror bilder som denna kan inspirera fler unga till att hänga med ut på jakt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s