Dagens tips – Exchange hunt

Idag så tänkte jag tipsa er om en ny hemsida på nätet! Den handlar om utbytesjakter runt om i världen. Läs mer information nedan i ett brev jag mottog ifrån sidans ordförande och grundare,Frantisek. Spännande hemsida med mycket jakter! De finns även på Facebook – https://www.facebook.com/exchangehunt?fref=ts

Kära jägare, fiskare, naturfotograf eller naturälskare!

Jag är ordförande i en nystartad ideell organisation, World Exchange Hunt Club, och jag skulle vilja presentera vårt projekt för utbytesjakt- www.exchangehunt.com

Image

Exchangehunt fungerar på detta sätt: Du upplåter en jaktupplevelse, fiske, naturfotografering eller lånar ut din stuga till en motpart som har samma intresse. Detsamma görs även av motparten för att du skall kunna få samma typ av upplevelse. Grundtanken är att jakten, fällavgifter, troféer, boende, mat, fiskekort osv. är gratis. Du betalar bara för resan till det aktuella området. Allt detta görs upp innan i avtalet med kontaktpersonen.

Image

Har du jaktmarker med rådjur, älg, hjort, vildsvin, bäver, björn eller andra viltslag? Kan du ordna en bra fågeljakt, eller kan du bidra till en härlig fiskeupplevelse?  Vill du själv uppleva jakt på hjort, vildsvin, gems, mufflon eller andra viltslag än det du kan se på din egen jaktmark? Om du kan svara “Ja”, låt oss för en stund tänka på detta: Varför betala dyra pengar till en arrangör, då det alltid finns någon i olika delar av ditt eget land, Europa eller övriga världen  som vill uppleva jakt på samma sätt som du. Den idealiska lösningen på denna situation heter EXCHANGEHUNT!

ImageImage

Denna speciella tanke handlar inte bara om jakt. Du kommer också att hitta nya vänner, som delar samma fritidsintressen som dig. Du kommer att upptäcka nya sätt att jaga och nya jaktområden. Om du är öppen för att erbjuda jakt på din jaktmark, att låna ut din jaktstuga, att anordna bra fiske eller bara en naturfotografering eller något liknande som kan vara en njutbar upplevelse för någon annan, likväl som för dig. Då kan du kan presentera detta äventyr via anmälningsformuläret på vår webbplats. Vänligen registrera ditt eget erbjudande i vår databas, där du därefter kan söka efter vad du är intresserad av just nu. Allt är naturligtvis gratis, registrering, sökning samt att använda webbplatsen. Ju större databas med många användare, desto fler alternativ till att förverkliga din dröm om jakt . Vi kan också hjälpa dig med att söka kontakter, översätta etc. Det är inte viktigt med din nationalitet, ansiktsfärg eller kön. Vi har alla samma blod och hjärta för jakt och äventyr.

ImageImage

Ytterligare och detaljerad information finns i våra artiklar på webbplatsen. Bästa hälsningar och förhoppningsvis ses vi på vår hemsida!

Frantisek
Ordförande i World Exchange Hunt Club

www.exchangehunt.com

One thought on “Dagens tips – Exchange hunt

  1. Have 1010 ha in soutern sweden mosth elk and deer and wild boor and som moose want to som ex….. Hunting all over The Word

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s