Dagens tips!

Jag har börjat följa America The wild på youtube! Spännande dokumentärer om natur och djurliv i Usa. Jag har än så länge kollat två stycken delar av tv-serien via NatGeoWild’s youtube kanal. Programledaren Casey Anderson är duktig berättare och väldigt kunnig. Jag har redan lärt mig en hel del nytt! Vackert filmat och häftiga scener samt experiment. De här två delarna är de som jag har sett och som har gjort så att jag har blivit sugen att kolla mer. Helt klart sevärda! Avsnittet “Super moose” bjuder på riktiga drömälgar och spännande fakta. Verkligen imponerande troféer, speciellt när programmet ger sig av till Alaska!

“Monster wolf” är intressant då det tar upp mycket om beteende hos varg. Samt man visar även skillnader mellan varg samt varghund.

Om du gillar natur/djur dokumentärer så blir du inte besviken!

Image

 

2 thoughts on “Dagens tips!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s