Senaste dagarna i bilder

image

image

image

Den här helgen bjuder på mycket hjortjakt. Dels för egen del samt med jaktgäster. Roligt med guidning, speciellt när det är jägare som skjuter sina första dovhjortar. En hjort blev det på morgonen, vit stånghjort. Perfekt mathjort med fin liten trofé. En till hjort väntar för vår andra jaktgäst. Ikväll blir det ut och testa jaktlyckan själv eller viltsafari med kameran i högsta hugg. Trevlig helg samt skitjakt till er alla som ska ut och jaga!

One thought on “Senaste dagarna i bilder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s