Bildspecial Kruger National Park, Sydafrika 2013

De senaste dagarna har jag legat hemma däckad i feber,så det har minst sagt blivit mycket vila och tv-tittande. En hel del tv-serie och filmer om just ämnet Afrika.

Under min senaste resa så kombinerade jag och min far att både jaga samt att vi skulle åka till Kruger National Park på fotosafari. Jag saknade efter första resan att vi inte hade varit till en nationalpark. När man är ute och smyger i bushen på jakt så är det oftast inte så passande att börja vifta med en kamera..speciellt om det är djur som man är ute efter att skjuta.

Men i år fick jag min vilja igenom! Vi spenderade två nätter inne på två olika camper i Kruger Parken,så det blev många spännande fototillfällen!

ImageImageImageImageImage

Här är ett urval av bilder,jag sparar bilderna på djuren ur “the big five” till ett annat tillfälle 😉

// Alexandra Hellström

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s