Bilder ifrån JAQT träff med Hallsbergskretsen den 9/6

Jag var den 9/6 på en JAQT träff som var anordnad för Hallsbergs jaktvårdskrets, vi var fem stycken kvinnor ifrån kretsen som deltog. Anki Bergqvist bjöd in oss till träffen och Erik Rumler hjälpte snällt till att assistera oss tjejer under dagen. 

Vi hade en tävling där det dels var 3 st olika skyttegrenar. Det var Luftgevärsskytte,lerduveskytte samt skytte med kulvapen. På varje station hade man chans till 3 poäng. När skyttegrenarna var avklarade så avslutades tävlingen med en tipspromenad upp på Skåleklint. När vi sedan kom upp på Skåleklint så avgjordes vinnaren av tävlingen samt vi diskuterade förslag på framtida JAQT aktiviteter. Priset var en jakt med drivande hundar samt en flaska rött Hälgevin. 

Om du är en jaktintresserad tjej,gammal som ung. Så är JAQT nätverket en trevlig mötesplats för jaktintresserade kvinnor! Du hittar mängder av aktiviteter över hela Sverige samt en hel del jakter som är endast för kvinnor. 

Om du inte är med så bör du gå med!

Här hittar du mer information om JAQT –http://jagareforbundet.se/jakten/jaqt/

Image

Första momentet var luftgevärsskytte. Erik Rumler höll i alla skyttestationerna.

Image

Alla tjejerna lyckades plocka poäng under lerduveskyttet.

Image

Ögonen på målet.

Image

Hela JAQT gänget samlat uppe på Skåleklint!

Alltid lika roligt att träffa andra jakt tjejer! 

// Alexandra Hellström 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s